.

.

New
Pacon 103424 Tru-Ray Изградба на Хартија, 76 кг, 9 x 12, Тиква, 50 Листови/Пакет

Pacon 103424 Tru-Ray Изградба на Хартија, 76 кг, 9 x 12, Тиква, 50 Листови/Пакет

DEN 1233.60

Количина на стоки
Достапно

Се продаваат како 50/Пакет.Во тешка категорија 100% ддв-обоена сулфит со подолги и посилни влакна.Тешка доволно да се преземат напад, виткање и виткање без напукнување или нагон за чешање на окото.Супериорен исчезнат-отпор држи проекти посветла подолго.Киселина-слободен за архивирање на квалитет.Супериорен исчезнат отпор држи проекти посветла подолго.Во тешка категорија 100% ддв-обоена сулфит со подолги и посилни влакна.Тешка доволно да се преземат напад, виткање и виткање без напукнување или нагон за чешање на окото.Супериорен исчезнат-отпор држи проекти посветла подолго.Киселина-слободен за архивирање на квалитет.

Карактеристики на стоката

Неодамнешно

Купувачи како што сакаат