.

.

New
Hallowell 36 x 24 x 87 Add-On Челик Shelving Единица, Сина и Сива - AH7523-2407PB

Hallowell 36 x 24 x 87 Add-On Челик Shelving Единица, Сина и Сива - AH7523-2407PB

DEN 2136.00

Количина на стоки
Достапно

Објект -Shelving Единица.Shelving Тип -Add-On.Shelving Стил -Затворени.Материјал -Челик.Мерач -18. Shelving Единица Shelving Тип на додаток На Shelving Стил Затворени Материјал Челик Мерач 18 Број на Полици 8 Ширина 36" Длабочина 24" Висина 87" Полица Капацитет од 1250 lb.Полица Корекција 1-1/2" Постепено Боја, Сина и Сива Заврши во Прав Грб Вклучува 8 Полици 2 Мислења 32 Клипови 2 Страничните Панели 2 Назад Панели 2 Назад Конектор Ленти 2 Нога Плочи Зелена/Одржлив Сертификација GREENGUARD Заверена Зелена/Одржлив Атрибут Минимум 30 Post-Consumer Рециклирани Content Features : Број на Полици -8 Ширина -36" Длабочина -24" Висина -87" Полица Капацитет -1250 lb.Полица Корекција-1-1/2" Постепено Боја-Сина и Сива Заврши-Прав Грб Вклучува -(8) Полиците, (2) Постови, (32) Клипови, (2) Страничните Панели, (2) Назад Панели, (2) Назад Конектор Ленти, (2) Нога Плочи Зелена/Одржлив Сертификација-GREENGUARD Заверена Зелена/Одржлив Атрибут -Минимум 30% Post-Consumer Рециклираната Содржина ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ : Калифорнија Residents This производ може да ве изложи на хемикалии вклучувајќи Styrene која е позната на Државата Калифорнија да предизвикаат рак и вродени малформации или други репродуктивни штета.Калифорнија предлог 65 предупредување.

Карактеристики на стоката

Неодамнешно

Купувачи како што сакаат