.

.

New
Upstart Батеријата 3-Pack Замена за Холмс HM725 Овлажнител Филтер - Компатибилен со Холмс HWF25 Филтер за Воздух

Upstart Батеријата 3-Pack Замена за Холмс HM725 Овлажнител Филтер - Компатибилен со Холмс HWF25 Филтер за Воздух

DEN 300.00

Количина на стоки
Достапно

Замена Холмс HM725 Овлажнител Филтер - Количина, 3. Го заменува Холмс HWF25 Филтер за Воздух.Стапици Вода, Нечистотии & Растворени Цврсти Материи Пред Тие Да Станат Воздухот.За најдобри резултати, промена на филтер за воздух најмалку еднаш по сезона или повеќе често во зависност од квалитетот на воздухот и го користат.Ве молиме имајте во предвид : Ова е Up Start Компоненти бренд замена дел, не е ОЕМ производ.Овој производ не е поврзано со било ОЕМ брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Upstart Компоненти.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.

Карактеристики на стоката

Неодамнешно

Купувачи како што сакаат