.

.

New
Sealey TIO760 760mm 3-во-1 Лим Машина

Sealey TIO760 760mm 3-во-1 Лим Машина

DEN 2148.00

Количина на стоки
Достапно

30" 3-во-1 светлината лим работна машина.Може да се стриже, се наведнувам и тек на различни метали, вклучувајќи лесна челик, алуминиум и бакар.Цевките имаат вдлабнатини со дијаметри на Ø4mm, 5mm и 6mm за виткање прачки.Го прилагодите растојанието и аголот на ролки да се создаде посакуваниот кривина за криви, цилиндри или шишарки.Направи тави со максимална усна на 1" и се наведнуваат (кочница) листови до агол од 90°.На смолкнување листови од метал до 760mm широк.Овој објект е тешка.Дополнителна помош мора да бидат обезбедени на испорака точка за да им помогне на своите безбедно испорака. - 30� 3-во-1 светлината лим работна машина.- Може да се стриже, се наведнувам и тек на различни метали, вклучувајќи лесна челик, алуминиум и бакар.- Цевките имаат вдлабнатини со дијаметри на �4mm, 5mm и 6mm за виткање прачки.- Го прилагодите растојанието и аголот на ролки да се создаде посакуваниот кривина за криви, цилиндри или шишарки.- На смолкнување листови од метал до 760mm широк.- Направи тави со максимална усна на 1� и се наведнуваат (кочница) листови до агол од 90�.- Овој објект е тешка.Дополнителна помош мора да бидат обезбедени на испорака точка за да им помогне на своите безбедно испорака.

Карактеристики на стоката

Неодамнешно

Купувачи како што сакаат