.

.

New
Рутер Битови Крајот Мелници Поставите 10/40pcs Крајот Мелница Гравирање Битови Поставите 3.175 mm месо тело CNC Рутер Битови Топката Носот PCB Мелење Машина Карбид Мелничка?

Рутер Битови Крајот Мелници Поставите 10/40pcs Крајот Мелница Гравирање Битови Поставите 3.175 mm месо тело

DEN 1960.80

Количина на стоки
Достапно

Висок Квалитет : На крајот мелници се направени од ултра-фини на 0,2 µm волфрам карбид челик легура дека може да се задржи постојана обработка 800 минути.Покрај тоа, неговата Нано Сина Слој /Титаниум Слој со висока цврстина и отпорност на топлина и овозможува на алатката е сечење на работ да го задржат клучна острина и подмачкување.Ова дава долговечност и произведува сечење резултати од највисок квалитет.Широко Апликација : Ова карбид рутер бита може да се користи на многу полиња, како што се ПХБ, SMT, CNC, мувла, пластични влакна, карбонски влакна, тврдо, печатени плочки на табла и така натаму.Погоден за стругови, мелење машини, клупа вежби.вежба притиснете и др.Издржливи, висока прецизност и не е лесно да се скрши; тоа е без чад и брус-слободна, додека обработка.Спецификација : Материјал : Волфрам Карбид Челик Alloy Surface : Нано Сина Слој/Титаниум Coating Shank Дијаметар : 1/8" (3.175 mm)Дијаметар на Сечење : 0.8-3мм, 3.175 mm Cutting Должина : 17mm Overall Должина : 38mm40pcs Крајот Мелници CNC Рутер Битови : 10 x Спирала Рамен Нос Крајот Мелници, 2-Flute10 x Спирала Топката Носот Крајот Мелници, 2-Flute10 x Нано Сина Слој Крајот Мелници (различни сечење дијаметар : 0.8 mm, 1.0 mm, 1.2 mm, 1.4 mm, 1.6 mm, 1.8 мм, 2.0 mm, 2.2 mm, 2.5 mm, 3.0 mm)10 x Титаниум Слој Крајот Мелници (различни сечење дијаметар : 0.8 mm, 1.0 mm, 1.2 mm, 1.4 mm, 1.6 mm, 1.8 мм, 2.0 mm, 2.2 mm, 2,5 mm, 3.0 mm)Карактеристики : Висок Квалитет : На крајот мелници се направени од ултра-фини на 0,2 µm волфрам карбид челик легура дека може да се задржи постојана обработка 800 минути.Покрај тоа, неговата Нано Сина Слој /Титаниум Слој со висока цврстина и отпорност на топлина и овозможува на алатката е сечење на работ да го задржат клучна острина и подмачкување.Ова дава долговечност и произведува сечење резултати од највисок квалитет.2-Flute Спирала Рамен Нос &Ball Nose Крајот Мелници месо тело со Дијаметар : 3.175 мм, Сечење Дијаметар : 3.175 мм, Сечење Должина : 17mm, вкупна Должина : 38mm.Две Крајот Мелница Поставува месо тело со Дијаметар : 3.175 мм, Сечење Дијаметар : 0.8 - 3.0 mm (0.8/1.0/1.2/1.4/1.6/1.8/2.0/2.2/2.5/3.0 мм), Сечење Должина : 17mm, вкупна Должина : 38mm, со Нано сина и Титаниум слој.Применливи Материјали : Широко се користи во различни материјали, вклучувајќи пластика, алуминиум, плочки на табла, дрво, како и други прецизни делови обработка.Широк Компатибилност : На MC40 A крајот мелници се компатибилни со повеќето десктоп CNC машини, како што се 3018 Серија, како и други индустриски CNC машини.Само бидете сигурни дека ќе ја одберете точната големина collet за вашиот уред.Забелешка : Ако ви треба други типови на ножеви, можете да контактирате со нас, ние може да ви обезбеди со многу поволна цена,thanks Applicabl.

Карактеристики на стоката

Material:
Tungsten Carbide Steel Alloy
Surface :
Nano Blue Coating/Titanium Coating
Shank Diameter:
1/8'' (3.175mm)
Cutting Diameter:
0.8-3mm, 3.175mm
Cutting Length:
17mm
Overall Length:
38mm
40pcs End Mills CNC Router Bits:
10 x Spiral Flat Nose End Mills, 2-Flute :
10 x Spiral Ball Nose End Mills, 2-Flute :
10 x Nano Blue Coating End Mills (different cutting diameter:
0.8mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.4mm, 1.6mm, 1.8mm, 2.0mm, 2.2mm, 2.5mm, 3.0mm)
10 x Titanium Coating End Mills (different cutting diameter:
0.8mm, 1.0mm, 1.2mm, 1.4mm, 1.6mm, 1.8mm, 2.0mm, 2.2mm, 2.5mm, 3.0mm)
Features:
High Quality:
The end mills are made of ultra-fine 0.2μm tungsten carbide steel alloy that can keep continuous machining 800 minutes. Moreover, its Nano Blue Coating /Titanium Coating with high hardness and heat resistance enables the tool's cutting edge to retain crucial sharpness and lubricity. This provides longevity and produces cutting results of the highest quality.
2-Flute Spiral Flat Nose &BallNose End Mills-- Shank Diameter:
3.175mm, Cutting Diameter
Two End Mill Sets-- Shank Diameter:
3.175mm, Cutting Diameter
Applicable Materials:
Widely used in various materials including plastics, aluminum, circuit board, wood, as well as other precision parts processing.
Wide Compatibility:
The MC40A end mills are compatible with most desktop CNC machines, such as the 3018 Series, as well as other industrial CNC machines. Just make sure you select the correct-sized collet for your device.
Note:
If you need other types of knives, you can contact us, we can provide you with the most favorable price,thanks
Applicabl :
Неодамнешно

Купувачи како што сакаат