.

.

New
Mettler Толедо ЈП 1603C/A; 1600 ct/ 320 g Максимален Капацитет

Mettler Толедо ЈП 1603C/A; 1600 ct/ 320 g Максимален Капацитет

DEN 2032.80

Количина на стоки
Достапно

Mono Bloc мерење технологија и ФАКТОТ (Целосно Автоматска Калибрација Технологија).Висок контраст HCD дисплеј, Вградена во густината на утврдување на апликацијата, 8 стандардни апликации built-in, 2x RS232 интерфејс.Висок квалитет на домувањето, заштита од Преоптоварување и заштитна маска се обезбеди отпорност на груб третман.Риџ-слободен дизајн, за брзо чистење и превземање на ненамерно расфрлани предмети.Стапало не поголем од мерење пан, Батерија операција за брзо постави за да работат било каде.Работа со дијаманти и други скапоцени камења бара апсолутна прецизност – мала тежина несовпаѓање значи губење на пари.Па тоа е од суштинско значење за да имаат прецизни и веродостојни мерење инструмент : рамнотежа дека едноставно функционира на начинот на кој се очекува тоа да, обезбедување на точни, веродостојни и повторливи резултати во секое време.Повеќе карактеристики како стандард : Целосно автоматски време и температура контролирана внатрешни вредноста (ФАКТОТ) за мир на умот.Висок контраст HCD екранот за максимална читливост.Две RS232 интерфејс за истовремено поврзување на помошно екранот и печатач или персонален КОМПЈУТЕР.Вграден-во густината на утврдување на софтвер. ***Граничните вредности Максимален капацитет : 1600 ct / 320 g Читливост : 0.01 ct / 0.0001 g Повторливост (по номинална load) : 0.01 ct / 0.0001 g Линеарност отстапување : 0.001 ct / 0.0002 g Чувствителност температура лебдат : 3 ppm/°C ***Типични вредности Повторливост (по номинална load) : 0.0008 g Минимум примерок тежина (acc.да USP) : 0.21 g Минимум примерок тежина (U=1 %, k=2) : 0.014 g Минимум примерок тежина OIML : 0.01 g Решавање време : 2 s Внатрешни прилагодување : да, ФАКТОТ Мерење технологија : Mono Bloc Интерфејси : 2 ( COM1, COM2) Биланс димензии (W x D x H) : 7.60 x 11.40 x 10.5 инчи Мерење пан димензии : 3.54 инчи Употребливи висина на нацрт-штит : 6.5 инчи Губење на рамнотежа : 7.43 lbs ***Тегови за routin тестирање Голема Тежина/Класа OIML/ASTM : 200 g / F2/4 Мала Тежина/Класа OIML/ASTM : 10 g Ф1/3.

Карактеристики на стоката

Неодамнешно

Купувачи како што сакаат