.

.

New
15 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Најлон, Број на Plies: 3, 10 W

15 ft. Станот Очи и Eye - Тип 3 Web Прашка, Најлон, Број на Plies: 3, 10 W

DEN 480.00

Количина на стоки
Достапно

name" : "Точка - Web Slings : Веб Прашка.Прашка Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3. Вертикална Hitch Капацитет : 33,000 lb.Прашка Должина : 15 ft.Прашка Ширина : 10".Спецификација : name" : "Точка - Web Slings : Веб Sling Sling Тип : Рамни Очи и Eye - Тип 3 Vertical Hitch Капацитет : 33,000 lb.Прашка Должина : 15 ft.Прашка Ширина : 10"Број на Plies : 3 Sling Материјал : Nylon Choker Hitch Капацитет : 26,100 lb.Кошница Hitch Капацитет : 66,100 lb.Носат Отпорни На Корица : None Eye Должина : 24"Боја : Yellow Temp.Опсег : -40 Степени да 194 Степени FYarn Слој : неопасен Acrylic Resists : Алкохоли, Етри, Силна Alkalies Standards : OSHA 29 CFR 1910.184 и ASME B30.9 Standard Includes : Црвена Core Предиво Носат Индикатор, Постојан Идентификација Tag Sling Капацитет Од 30 Степени : 36,000 lb.Прашка Капацитет за 45 Степени : 50,900 lb.Прашка Капацитет Од 60 Степени : 62,300 lb.Број на Прашка Нозе : 1".

Карактеристики на стоката

Неодамнешно

Купувачи како што сакаат