.

.

New
SHENYUAN ОО Индустриски Алуминиум Алуминиумски Профил 5050light-slot10/5050heavy-sloe10/6630R-slot8/6060Single Слот-slot10/6060-slot8/60120 (Боја : 60120, Водич Должина : 2300mm)

SHENYUAN ОО Индустриски Алуминиум Алуминиумски Профил 5050light-slot10/5050heavy-sloe10/6630R-slot8/6060Single

DEN 11860.56

Количина на стоки
Достапно

Апликации : автоматизација опрема, стручни 3 D принтери, workbenches, ласери, стои, мебел, итн.машини, фитнес опрема, прецизност принтери, автоматски машини за сечење, итн.Пакетот вклучува : . 1pc OB 5050light/5050heavy/6630 R/6060 Single слот/6060/60120. L : 1200-2550mm.Ве молиме кликнете на сликата за да изберете модел сакате Алуминиумски профил ОО 1020 Length 100mm-1150mm OB 1020 Length 1200mm-2550mm ОО 1515 Length 100mm-1150mm ОО 1515 Length 1200mm-2550mm ОО 1570 Length 100mm-1150mm ОО 1570 Length 1200mm-2550mm ОО 1640 Length 100mm-1150mm ОО 1640 Length 1200mm-2550mm ОО 20100 Length 100mm-1150mm ОО 20100 Length 1200mm-2550mm ОО 2020 Length 100mm-1150mm ОО 2020 Length 1200mm-2550mm ОО 2040 Length 100mm-1150mm ОО 2040 Length 1200mm-2550mm ОО 2525 Length 100mm-1150mm ОО 2525 Length 1200mm-2550mm OB 3030 Length 100mm-1150mm ОО 3030 Length 1200mm-2550mm ОО 3060 Length 100mm-1150mm ОО 3060 Length 1200mm-2550mm ОО 3090 Length 100mm-1150mm ОО 3090 Length 1200mm-2550mm ОО 4040 Length 100mm-1150mm ОО 4040 Length 1200mm-2550mm ОО 4080 Length 100mm-1150mm ОО 4080 Length 1200mm-2550mm ОО 4060 Length 100mm-1150mm ОО 4060 Length 1200mm-2550mm ОО 8840 Length 100mm-1150mm ОО 8840 Length 1200mm-2550mm ОО 4040 Length 100mm-1150mm ОО 4040 Length 1200mm-2550mm ОО 40160 Length 100mm-1150mm ОО 40160 Length 1200mm-2550mm ОО 4040 Length 100mm-1150mm ОО 4040 Length 1200mm-2550mm ОО 4080 Length 100mm-1150mm ОО 4080 Length 1200mm-2550mm ОО 40120 Length 100mm-1150mm ОО 40120 Length 1200mm-2550mm ОО 4545 L : 100mm-1150mm ОО 4545 L : 1200mm-2550mm ОО 4590 L : 100mm-1150mm ОО 4590 L : 1200mm-2550mm ОО 50100 L : 100mm-1150mm ОО 50100 L : 1200mm-2550mm ОО 5050 L : 100mm-1150mm ОО 5050 L : 1200mm-2550mm ОО 6630 L : 100mm-1150mm ОО 6630 L : 1200mm-2550mm ОО 6060 L : 100mm-1150mm ОО 6060 L : 1200mm-2550mm ОО 60120 L : 100mm-1150mm ОО 60120 L : 1200mm-2550mm ОО 8080 L : 100mm-1150mm ОО 8080 L : 1200mm-2550mm ОО 8840 R L : 100mm-1150mm ОО 8840 R L : 1200mm-2550mm ОО 10100 L : 100mm-1150mm ОО 10100 L : 1200mm-2550mm.

Карактеристики на стоката

Неодамнешно

Купувачи како што сакаат